[COVID-19] Există posibilitatea ca incidentele raportate după orele 20 să fie soluționate ziua următoare. Veți fi contactat de către un dispecer pentru confirmare!

Acest lucru este necesar în contextul Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândire a COVID-19, articolul 5.

IMPORTANT! Acest sistem nu este unul de urgență Dacă situația este una urgentă apelați 112!
Această pagină este adresată celor ce au nevoie de asistență din partea comunității, timpul de răspuns nefiind garantat!
  • Rescue 4x4 este un serviciu public comunitar GRATUIT! Vă rugăm să ne sesizați de îndată dacă vreun voluntar, membru Rescue4x4, vă solicită bani.
  • Rescue 4x4 NU este un serviciu de tractare sau transport vehicule pe platformă. De asemenea, Rescue4x4 NU este un serviciu de depanare tehnică a vehiculului.
  • Serviciul oferit gratuit de Rescue4x4 constă în aducerea vehiculului la drum (asfaltat sau nu) de unde va putea să meargă mai departe pe propriile roți sau din îndepărtarea vehiculului de pe calea de rulare a unui drum public, pentru a nu incomoda sau bloca traficul.
Browser-ul va afișa un mesaj prin care îți cere să confirmi că dorești să pui la dispoziție locația ta GPS. Acceptă solicitarea pentru o localizare cât mai precisă.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

În momentul în care formularul este trimis, membrii din zonă vor fi automat notificați prin SMS și email!

Date de contact

Localizare

Coordonate GPS

Informații

Cod verificare

Confirmare termeni și condiții

Solicitarea se trimite, nu închideți pagina!